Whatsapp X

U kunt ons bereiken op : +31 (0)6415 62953

banner

Over

Over Boekhout bedrijfsvloeren

Robin Boekhout is de man achter Boekhout Bedrijfsvloeren. Robin rolde al op jonge leeftijd in de vloerenbranche. Door altijd hard te werken en om zich heen te kijken, leerde hij alles wat nodig was om een eigen bedrijf op te zetten. Zijn eerlijkheid, Hollandse nuchterheid en enthousiasme hebben hem daarbij geholpen.

 

De beste kwaliteit PVC vloeren

Robin zet zich samen met het team van betrokken en enthousiaste vakmensen in om klanten voor een eerlijke prijs de hoogst haalbare kwaliteit pvc vloeren te leveren. Daarvoor wordt alles ingezet. Robin werkt met ervaren vakmannen uit de branche die samen tientallen jaren ervaring in PVC vloeren vertegenwoordigen. Hij gebruikt de beste machines, heeft gekozen voor het kwalitatief beste montagesysteem en levert alleen vloeren van 100% hoogwaardig PVC met een lange levensduur. Als klant krijgt u bij Boekhout een gedegen en eerlijk advies want alleen met het juiste advies krijgt u de vloer die past bij uw bedrijf en wensen. Uw wens staat voorop, wij stellen alles in het werk om daaraan te voldoen. En uiteindelijk telt bij Boekhout dan ook alleen dat ú tevreden bent:

'Ik wil volledig achter mijn product staan, daarom kies ik voor kwaliteit. Een nieuwe vloer is voor veel bedrijven een grote investering en veel werk, daarom wil ik ervoor zorgen dat er in één keer een goede vloer ligt die jaren mee kan’

 

Duurzame bedrijfsvloeren

De beste kwaliteit en duurzaamheid gaan in de visie van Boekhout samen. Boekhout werkt zo efficiënt mogelijk met producten die zijn geproduceerd uit recyclebaar materiaal en zelf ook weer recyclebaar zijn. Recyclebaar materiaal en materieel zijn het uitgangspunt voor de bedrijfsvoering. En zonder in te leveren op kwaliteit dus, want daaraan doet Robin Boekhout geen concessies.

Gratis proefpakket aanvragen

Maak hier uw keuze

Vraag vandaag nog een gratis proefpakket van vloeistofdichte pvc vloeren,

pvc stroken en zwevende vloeren aan bij Boekhout bedrijfsvloeren.